Friss tetoválást mivel kenhetem?
Figyelt kérdés
Ma csináltattam lapockára tetoválást. A tetováló mondta a Bepanten kenőcsöt de mondta, hogy azért több mindennel is lehet kenni. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő körömvirág krémmel kente. Más valaki neogranormon-t mondta. Az pont van itthon de nem tudom lehet e azzal. :/
köszi előre a válaszokat
2012. aug. 14. 19:57
1/3 anonim válasza:
amiket felsoroltál azok bármelyikével lehet kenni, csak annyira figyelj, hogy ne száradjon ki a tetoválás, és ne túl vastagon kend.
én neogranormont használtam.
2/3 A kérdező kommentje:
Uhh nagyon szépen köszönöm. Aggódtam rendesen mert nekem csak neogranormon van itthon és holnap már tuti nem lesz időm elmenni venni bepantent. csak még senkitől nem hallottam hogy lehetne neogranormonnal és paráztam tőle.
2012. aug. 14. 20:47
3/3 anonim válasza:
Jó a Neogranormon. Én Bepantnnel kentem, de csak mert egyik sem volt, és ott azt mondták. Hámosít mind a 2. És a Neogranormonnak finom illata van :) De van ahol azt mondják semmit. :O De olyan is ahol vazelint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!