Ezt meg tudom csinalni a hajam szinevel?
A világosító nem csak a vöröset szedné ki, hanem a barnát is. Szerintem fakó barnás-vöröses lenne a hajad, ami nem túl szép. :/ Nem tudom mennyire sötét most a hajad, de én azt a világosítót nem kenném rá, mert az csak rontana rajta, a vöröstől így nem tudnál megszabadulni, úgyhogy ha mindenképp csak ez a célod vele ne tedd! Természetesen rád van bízva a döntés, viszont ha én lennék a helyedben, vagy megvárnám míg lenő a vörös(ha nem túl feltűnő), ellenkező esetben pedig befesteném barnára (saját színemre), és úgy hagynám lenőni.
Ha nem vagy biztos benne mit kéne tenned, inkább kérd ki a fodrászod véleményét! :)
előző vagyok
Tulajdonképpen a világosító is festék, ami világosabbra színezi a hajad (mint nevében is benne van). + 1 réteg festék inkább csak roncsolja a hajad, és ettől még csak hamarabb kopik ki az utána ráfestett barna szín. Szerintem ha 2x 3x befested barnára (mondjuk havonta), és kicsit sötétebbel, mint amilyenre szeretnéd, akkor egy idő után már jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!