Miért nőnek párhuzamosan a szőrszálaim?
Szia!
Én most vettem egy Phillips epilátort(HP 6400-as) és nagyon bevált!!
Nekem hasonló problémáim voltak, csak én télen gyantázom, nyáron borotváltam, és elegem lett a 3 naponta-rutinból, a sok gyulladni készülő- vagy félig benövő szőrszálból.
Nos ezzel nincsenek ilyen gondok.
Nagyon időigényes folyamat, de hidd el megéri.
Szoktad radírozni a bőröd?
25/l-n
Radírozni hetente 2x-3x kell, és test- vagy bőrradírral, vagy ha van otthon olívaolaj meg cukor/só akkor azt keversz össze és az is nagyon jó.(pl.: 1 evőkanál olaj+ 5-6 evőkanál cukor, 1 evőkanál só)
Ez eltávolítja a bőr felső hámrétegét(ami alá szívesen nőnek be a kis szőrszálak, vagy ragadnak bele) és segít megújulni a bőrnek, ezáltal a kis szőrszálaknak is könnyebb kijutni.
Ja és fürdés közben kell használni, finoman átdörzsölöd vele a bőröd, rajta hagyod picit aztán lemosod.
Ha szükséges naponta is megcsinálhatod, de akkor mindenképpen használj utána testápolót hogy regenerálódni tudjon a "kínzott" bőrfelület!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!