Mit csináljak, ha ilyen a homlokom? KÉP!
tele van kicsi pattanásokkal, szerintem eszméletlenül undorító. sokkal rosszabb mitnha pár nagyobb lenne. és nem tudok micsinálni. voltam bőrgyógyásznál, szedtem gyógyszer, használtam skinorent, vermixet, duac gélt, zínertitet mindent. de mégis ilyen. segítsetek légyszi nagyon nagyon kétségbe vagyok esve! 17L
Változtass az étrendeden, egészséges nem fűszeres kaják, sok víz, semmi üdítő, stb.
Egyébként alig észrevehetők ezek a kis patik, szóval egyáltalán nem undorító. Nekem is sokáig ilyen volt.
köszönöm :))
sajnos imádom a fűszeres ételeket, majd megpróbálom mérsékelni :D szerencsére a salátát is imádom :D
dede, elég észrevehetőek szerintem :S
Himalájai sószappant próbáltad már?
Hihetetlen, mi mindenre jó. Száraz és zsíros, pattanásos bőrre, borotválkozás utánra, cellulitiszre is jó.
Nekem az arcom olyan, hogy a homlokomon száraz a bőr, viszont az arcom többi részén normál, helyenként 1-2 nagyobb pattanás és néhány mitteszer. Nekem a sószappan bevált, sokkal természetesebb, egységesebb a bőröm tőle. A homlokom nem olyan száraz, mint korábban és kevesebb pattanásom van, azok is hamarabb elmúlnak, mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!