Hogyan tuntessem el?

Figyelt kérdés
felkeltem egyik reggel ès a szemem alatt elèg eroteljes ràncokat vettem èszre ami eddig nem volt ott.15 èvesen ugy gondolom hogy egy làny nem lehet ràncos de olyan mintha az lennèk.ès feszul is meg szàraz azon a rèszen a bborom nem tudom mi az hidratàloval kenem.ti mit tanàcsoltok mit csinàljak?elèggè zavar.orvoshoz meg nem tudok elmenni mert èppen kulfoldol tartozkodom.

2012. aug. 13. 09:56
 1/4 anonim válasza:
lehet,hogy nem mostad le rendesen az arctisztítódat,,,,,,,,,,,,,,,,,mosd meg az arcod,és ne használd azt az arctisztítót inkább....használj hidratáló krémet :)
2012. aug. 13. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:
az nem lehet ránc, maximum mimikai ránc, na meg mindenkinek vannak redők. Viszont ha húzódik mindenképp kend.
2012. aug. 13. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne egy 15 éves is ráncos? Én láttam már nem egyet, a többéves napi sminkelés, a szoláriumozás és dohányzás megteszi a hatását... Ha ezek közül bármelyiket is csinálod, egy időre legalább hagyd abba, kozmetikustól tápláló pakolást kérni és hidratáló krémet használni. Ez így együtt biztos helyreteszi egy kicsit.
2012. aug. 13. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
15 évesen nem lehet ráncos, biológiailag nem lehetséges. (10 éve a szakmában vagyok) Viszont lehetnek bőrproblémái de az nem ugyanaz mint ami a korral való öregedés, ráncosodás....
2012. aug. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!