Igaz-e, hogy ha egy bizonyos hosszúságot elér a hajunk, onnantól nem vagy csak nagyon keveset nő?
Mindig nő az ember haja, egészen a haláláig, nincs olyan hogy egy bizonyos hosszúság után leáll, az már gond lenne.
Ebben ugyan nincs benne a válasz, de mindenképp érdekes: [link]
Nekem is van ismerősöm, aki hiába noveszgeti a haját, már szinte mint egy növényt :D nem nő évek óta, ha eléri a háta közepét elkezd töredezni, vékonyodni és mindig vissza kell vágatni pár centit. :D
Amúgy ha elkezded növeszteni, akkor annál inkább kell fodrászhoz menni, visszavágni a végeket, mert a sok súly inkább lassítja a növekedést. Nővéremnek seggig érő haja volt és nőtt volna tovább csak nem bírt vele élni. Sztem én sose próbálom ki, bár elég jó hajam van, de mindig rámjön a dili és rövidre vágatom.
öö nemtudom..
Nekem amikor derékig ért a hajam is ugyanúgy nőtt tovább mint most amikor a vállamig ér... Sztem nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!