Melyik a legjobb (legkímélőbb) szőke hajfesték?
Nagyon régóta festetem a hajam, először melíroztattam kb. 6 évig, és tavaly elkezdtem normálisan festettni, mert a hidrogén nagyon tönkre tette a hajamat.
Először az ammóniamentes loreal casting festéket használtam, de nem fogta be 100%osan a hajamat ( [link] )
utána egyik fodrász ismerősöm befestette a hajamat valamilyen alfaparf festékkel, legutóbb palette festékkel lett festve ( [link] ) , ezzel sem vagyok megelégedve.
Fontos nekem az, hogy a festék a legkímélőbb legyen és lehetőleg legkevésbé károsítsa a hajamat, viszont színt is adjon neki. Tegnap garniert vettem a legközelebbi hajfestéshez, anyukám is ezt a fajtát használja, így úgy gondoltam kipróbálom... Majd pár hét múlva kiderül, hogy ez milyen ( [link] ) .
Szeretnék végre találni egy hajfestéket, ami végre megfelel az elképzeléseimnek.
Ja amúgy a normális hajszínem szőkésbarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!