Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb (legkímélőbb)...

Melyik a legjobb (legkímélőbb) szőke hajfesték?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta festetem a hajam, először melíroztattam kb. 6 évig, és tavaly elkezdtem normálisan festettni, mert a hidrogén nagyon tönkre tette a hajamat.

Először az ammóniamentes loreal casting festéket használtam, de nem fogta be 100%osan a hajamat ( [link] )

utána egyik fodrász ismerősöm befestette a hajamat valamilyen alfaparf festékkel, legutóbb palette festékkel lett festve ( [link] ) , ezzel sem vagyok megelégedve.

Fontos nekem az, hogy a festék a legkímélőbb legyen és lehetőleg legkevésbé károsítsa a hajamat, viszont színt is adjon neki. Tegnap garniert vettem a legközelebbi hajfestéshez, anyukám is ezt a fajtát használja, így úgy gondoltam kipróbálom... Majd pár hét múlva kiderül, hogy ez milyen ( [link] ) .

Szeretnék végre találni egy hajfestéket, ami végre megfelel az elképzeléseimnek.

Ja amúgy a normális hajszínem szőkésbarna.

2012. aug. 12. 19:01
 1/1 anonim válasza:
100%
Lehetőleg próbálj meg professzionális, fodrászok által használt festéket használni. A fodrászkellékesnél segítenek kiválasztani a neked megfelelő márkát és színt. A festékhez tökéletesen illő ápolókat is meg tudod ott venni. A sok festegetés után most már nekem is sikerült rendbe hozni a jégszőke hajam. Puha életerős. Sok sok pakolás, minőségi sampon, és hővédő szerek szárításkor. Egy egészséges hajnak egyből más színt ad egy festék hidd el. Ajánlom a Schwarzkopf termékeit(festéket) Subrina festéket, és a Matrix fodrászatokat. Matrix termékeket nem lehet csak Matrix fodrászatban kapni. Csodákra képes. Remélem tudtam segíteni.
2012. aug. 13. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!