Melyik a legjobb fekete hajfesték?
Figyelt kérdés
Melyiknek van a legszebb, legtermészetesebb színe? Melyik roncsolja a legkisebb mértékben a hajat? Melyik a legkevésbé allergén?
Milyen gyakran kell festetni? Mennyire ereszti a színét? Tényleg nagyon roncsolja a hajat? Hullhat is majd tőle?
Most először készülök befestetni a hajam, úgyhogy segítsetek, kérlek! Tele vagyok aggodalmakkal.
2012. jún. 15. 10:43
1/4 anonim válasza:
Ennél szebb fekete festéket nem tudok mondani, [link] ugyanis nekem ez vált be a legjobban szinte az összeset kipróbáltam már, de ettől tartósabbat, szebbet nem találtam. A színe nem kopik, mivel én színvédő sampont és balzsamot használok, nagyon tartós én 6-8 hetente szoktam újra festeni, ha nagyon muszáj már. De eredetileg is sötét hajam van, így annyira nem feltűnő. Ettől a hajam sem hullik, hajmosáskor egy pár szál, de egyáltalán nem vészes. Én abszolút ajánlom, de előtte mindenképpen végezz allergia tesztet, rajta van a használati utasításon hogy hogyan kell. Sok sikert hozzá! :)
2/4 anonim válasza:
hat szerintem a syoss nagyon jo,markas termek.de fugg a mostani hajszinedtol is mert a vilagos hajszint konnyen megfogja minden festek.remelem segitettem
3/4 A kérdező kommentje:
A mostani hajszínem sötétbarna, de gondolom ez csak akkor jelentene nagyobb problémát, ha pl. szőke vagy vörös hajat szeretnék.
2012. jún. 18. 14:07
4/4 anonim válasza:
ez nekem nagyon szép [link] vagy az amit az első válaszoló írt ez a kettő nagyn jó és nem is roncsolja a hajat palettét semmiképp ne vgyél nagyon sok embernek hullik a haj tőle és van aki nem is tudja hogy attól mert abban van olyan összetevő ami már egyik festékben sincs... nekem is hullott tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!