Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan viseljem a hajam?

Hogyan viseljem a hajam?

Figyelt kérdés

Nem sokára kezdődik az iskola, és szeretném kicsit változatosabban hordani a hajam, mint eddig. Tudnátok képeket mutatni, esetleg olyan frizurákat, amiket ti magatok is szívesen hordtok? Bármi jöhet, fonott hajtól kezdve. A hajam lassan a hátam közepéig ér, és mindig kiengedve hordtam eddig, de most a nyár alatt jól megnőtt, szóval már bármit lehet belőle csinálni.

Előre is nagyon köszönöm :)

18L

2012. aug. 12. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

ehhez mit szólsz?

nekem tetszik. :D

2012. aug. 12. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
2012. aug. 12. 18:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettő válaszát, egész jók, de sajna a göndör hajat nem szeretem :) Ezt elfelejtettem írni, ennek ellenére ment a zöld kéz! :)
2012. aug. 12. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:
[link] itt elég sok kőnnyen elkészíthető hajat találsz! :-)
2012. aug. 12. 19:07
 5/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=smJvLUl89ko én idén így szeretném hordani majd a hajamat, illetve ezt próbálgatom:

[link]

Amúgy írtad, hogy a göndör hajat nem szereted. a hullámokkal hogy álsz? ha befonod pár órára (akár éjszakára is), és reggel kiengeded szerintem tök jól néz ki :D

2012. aug. 12. 19:41
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem alapból hullámos a hajam, szabályos hullámokban van,talán ezért nem szeretem, tudod hogy van ez: akinek hullámos, mindig egyenest akar és fordítva.

Lehet hogy egyszer majd kipróbálom, de most még az egyenessel vagyok kibékülve. :) Mellesleg köszönök minden eddigi választ, mindegyik nagyon hasznos volt, ment a zöld :)

2012. aug. 12. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Én a fonásokra vagyok nagyon rákattanva mostanában, csak sajnos lépcsőzetes a hajam, így nem tudom olyan szépen befonni.

A kedvencem egyébként a halszálka fonás, nagyon szuper szerintem, meg a padlófonást is szeretem.

Ami még nagyon tetszik, ha valaki lófarokba fogja a haját és befonja, majd a fonatot feltekeri kontyba. Szerintem nagyon egyszerű, mégis szexi frizura. Szerintem ez hátközépig érő hajból simán megoldható.

Ha kiengedett hajról van szó, nagyon szeretem még azt, amikor oldalt egy-egy közepes tincset megfogok és megcsavarok 2-3x lazán és eltűzöm hátul. Így a szemembe se lóg a hajam, mégis ki van engedve, és még szép is.

Azt is szeretem, amikor a hajam felső harmadát szépen összefésülöm és összefogom, s csak az alsó része van teljesen kiengedve.

Ami még szintén nagyon tetszik, csak nem lehet megcsinálni a hajamból, ha egy közepes tincset befonsz kb. a fültől kezdve és a végén átteszed a másik oldalra, majd hullámcsattal rögzíted. Így olyan, mintha fonott hajpántod lenne, szerintem nagyon aranyos.

Az egyszerű balerinakontyok is tetszenek, főleg az, amit a fejtetőre tesznek fel.

Egyébként az ilyen egyszerű balerinakontyokat nagyon jól lehet variálni. Lehet a tarkóhoz tenni, vagy középmagasságba, akár fejtetőre, vagy éppen egy kicsit oldalra. Ha ahhoz van kedved a hullámos hajból is csinálhatsz egyszerű kontyot, amiből 1-2 szálat meglazítasz, ettől kicsit bohókásabb lesz az összhatás.

Nekem ezek a kedvenceim, és előnyük, hogy bármelyiket meg lehet csinálni pár perc alatt.

17/L

2012. aug. 12. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:

nekem most ez a kedvencem :

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. aug. 13. 10:31
 9/10 B. Petra ***** válasza:

A MASNIHAJ nagyon látványos, és úgy látom, egyre népszerűbb: [link]

Elkészíteni sem túl időigényes, suli előtt is simán belefér :)

2012. aug. 13. 11:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Húha, mindenki válasza nagyon hasznos, köszönöm szépen őket :) mentek a zöldek!
2012. aug. 13. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!