Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehetne ismét szép sűrű...

Mitől lehetne ismét szép sűrű hajam?

Figyelt kérdés
kb 2 év alatt annyira elritkult, hogy egy normális fonatot nem tudok csinálni. fogalmam nincs mitől, mert nem használok hajszárítót, és hajvasalót is csak 2 oldalt elől, amik mindig felkunkorodnak, mert még nem olyan hosszúak, mint a többi helyen. hajsütővasat ugyanúgy nem használok. sampont váltottam, garnier naturals mangó és tiaré virág, vagy sörélesztő és gránátalmásat használtam, most meg avon naturals mangó és gyömbér van már egy ideje. Lehet hogy ettől, vagy ha nem, akkor mitől lehet még? 18/L
2012. aug. 11. 01:03
 1/1 anonim ***** válasza:

ami nekem bevált az a revalid (mondjuk miután bevettem kb negyed órán keresztül hányingerem volt ezért abbahagytam), 2-3 hónap után láthatóan szebb lett a hajam meg nőtt rendesen.

most ricinusolajat használok szintén kb 3 hónapja és tele van 'babahajjal' a fejem, szóval érdemes kipróbálnod azt is :)

ha ez se jön be akkor nézesd meg orvossal lehet valami belső probléma miatt ritkult meg ennyire :/

2012. aug. 11. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!