Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az ecetes áztatás tényleg jó...

Az ecetes áztatás tényleg jó a hajnak?

Figyelt kérdés

Eléggé korpás, zsíros szokott lenni a hajam.

Jó rá?

És ha igen hogy kell használni az ecetes öblítést ?

Köszönöm a választ előre is! :)

2012. aug. 7. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Kis ecetet ráöntesz a hajra (utána hagyod megszáradni,vagy vízzel átöblíted). Legalábbis én így csináltam. :)
2012. aug. 7. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen jót tesz neki, egyrészt kevésbé fog zsírosodni, szép fényt ad a hajnak, (összehúzza az ecet savassága miatt a hajszál pikkelyeit ezáltal) kevésbé fog töredezni, és ha sokáig rajta hagyod akkor világosítást is lehet vele elérni (ha esetleg szeretnél ilyet) Festett hajat is világosít és nem roncsol, mint a szőkítőpor :S .... sőőőt

-egy fodrász-

2012. aug. 7. 22:54
 3/6 A kérdező kommentje:

hát fiú vagyok :D és korpás eléggé a hajam.. ezért szeretnék

még azt megkérdezhetem, hogy előbb sima samponnal mossam meg a hajam és utána használjam az ectes öblítést?

Köszönöm a válaszokat:)

2012. aug. 7. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen azt mosás után kell, de amúgy ha nagyon vész a helyzet akkor tudok ajánlani egy jó sampont. Patikában lehet kapni, kifejezetten nagyon korpás meg zsírosodó hajra. Detergens a neve. (tubusos) Nem drága (nincs 1000.-)

A középső [link]

2012. aug. 7. 23:27
 5/6 A kérdező kommentje:

wu2 samponom van jelenleg azzal megmosom akkor előbb és utána ectessel. Remélem használni fog mert megőrülök már tőle.

Köszönöm! :)

2012. aug. 7. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
az ecet tényleg jó :d
2012. aug. 8. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!