Zsíros a hajam!?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar(2 nap ) alatt bezsírosodik a hajam. Már mindenféle sampont kipróbáltam, de semmivel sem lett jobb. Lehet hogy azért van ez( kb. 3 éve) mert még fejlődik a szervezetem. Nagyon idegesít. Kérlek segítsetek!! :(#haj #Zsíris
2012. aug. 7. 20:40
1/7 anonim válasza:
A helyzet nálam is hasonló, sajnos. Én kétnaponta mosom a hajam, mert egyszerűen nem bírom ki, hogyha zsíros és "letapad".
De a fodrászom azt ajánlotta (csak én nem bírom ki), hogy néha bizony ki kell böjtölni, és megpróbálni csak hetente vagy max. hetente 2x mosni. Egy idő után "helyre áll a rend" :)
2/7 anonim válasza:
Ami kicsit segít: almaecetes öblítés a hajmosás után (1. hozzászoló voltam) :D
3/7 anonim válasza:
lehet az is baj, hogy sűrűn váltogatod a sampont..(ne használj hajhabot, hajlakkot, balzsamot) mert azoktól is hamar zsírosodhat. ( nekem is ez a problémám..hamar zsírosodik a hajam, ezért minden nap meg kell mosnom :/)
4/7 anonim válasza:
Nekem is hamar zsírosodik, de most már sokkal jobb. Igen, ki kell bírni, hogy pár napig nem mosol, és utána "egy nagy mosás". Nekem az AVON termékek nagyon beváltak, sokkal jobb így.:)
5/7 anonim válasza:
Állítólag ha 2-3 hónapig kibírnánk hajmosás nélkül, a haj átváltana öntisztító üzzemódba és többé nem is kéne mosni, olyan gyönyörű lenne. A zsíroldó samponok ördögi körbe viszik az embert, amiből nincs kiút. Én naponta mosom, mert estére már zsíros. Mióta ricinusolajas pakolást használok, a pakolással nyertem 1 napot pluszban, de utána ugyanaz mint volt.
6/7 anonim válasza:
en betartom, hogy csak hente egyszer mosok hajat, es kozben arra gondolok, hogy kesobb, mikor ujra normalis lesz hajam, akkor sokkal elettelibb normalisabb lesz. ha gyakran mosod a hajadat, egy ido utan hozzaszokik es szinte hajmosan utan is zsiros lesz. ha nagyon eleged van a hajadbol, fogd ossze!
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen.. ugyanez :/ 2 nap múlva már nagyon zsíros és harmadnap össze van fogva és aznap este megmosom. Egy héten 2x szoktam megmosni. köszönöm a válaszokat!! :))
2012. aug. 7. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!