Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy, és mivel tudok ilyen...

Hogy, és mivel tudok ilyen hajat csinálni?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek az ilyen göndör hajak: [link]

persze nem kreppelővel, csak hogy lehet ilyet csinálni?Ilyen nagyon pici göndör fürtökből álló hajat?

A válaszokat köszönöm,mennek a zöld mancsok!:D

2012. aug. 7. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
dauerrel.
2012. aug. 7. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
én youtubon láttam egy olyan videót hogy celofánnál tekeri be tincsenként a kisit vizes haját uutána megszárítja és olyan frizura lesz belőle ami a képeden is látható... talán hasonlit a hajcsavaróra való feltekeréshez csak itt nem hajcsavaró van hanem celófán :) kerestem azt a videót de nem találtam meg bocsi :(
2012. aug. 7. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Alufóliával próbáld, ne celofánnal. csinálj vékony kukacokat, tekerd rá a hajad(szárazon is jó), majd hajszárítóval alaposan át kell melegíteni az egészet. akkor vedd ki az alufóliát, amikor a hajad teljesen száraz/kihűlt.
2012. aug. 7. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!