Aknesol helyett tudnátok ajánlani valamit?
Figyelt kérdés
Aknesol-t használtam elég hosszú időn keresztül, és eltüntette a pattanásaimat. A probléma az, hogy sajnos már nem árulják ezt a terméket - legalábbis én nem találtam. Tudnátok az Aknesol-hoz hasonló pattanáseltávolító szert ajánlani?2012. aug. 6. 18:24
1/12 anonim válasza:
rengeteg van: pl ebrimycin, hyperol, neomagnol. aknefug oxid, alsol stb. ezek vény nélküliek.
2/12 anonim válasza:
A Vermix szárítókeverék nekem bevált, dm-ben kapható.
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Sziasztok! Budapesten egy gyógyszertárban megszerezték a receptet, ugyanaz, mint az Aknesol, csak más a címke, a Vámház körúton található a gyógyszertár, aki teheti, ott érdeklődjön! Egyébként nekem is csak ez használt és azóta visszajöttek a pici pattanásaim is meg a nagyok is :( Régenmindent kipróbáltam az oxytól kezdve a bőrgyógyászok által felírt vackokon át! Semmi nem használt csak ez!!! Felháborító, hogy nem gyártják, hülyeség, hogy visszajött a forgalomba, nem jött, csak van, ahol még volt raktáron és nem fogytak ki belőle!!! Sajnos pontosabb címet nem tudok mert Dunakeszin ennyit mondtak a patikában, hogy valahol a Vámház körúton... :( Én még sajnos nem jutottam el odáig, hogy elmenjek oda! Ha valaki megtalálta írhatna!! Remélem segítettem.
5/12 anonim válasza:
Megint lehet kapni Aknesolt, tegnap vásároltam gyógyszertárban. Új a csomagolása, más lett a gyártója, az összetétel is változott picit, de remélhetőleg ugyanolyan hatásos, mint a régi! :)
7/12 anonim válasza:
Szia.Melyik gyógyszertárban vetted az aknesolt és mennyibe került?
8/12 anonim válasza:
Kaptam ma én is,ezzel egy baj van.A patikus azt mondta ez nem az eredeti mert azt jogvita miatt nem tudják kiadni.Az összetétele látszólag ugyanaz,de mivel az eredetinek ogyi száma volt ez meg oéti,így az eredetiben a methenamin hatóanyag 40 % volt,ebben csak 0,15 %,tehát semmit sem ér.
9/12 anonim válasza:
Ja és a methenamint az USA már a 80-as években betiltotta,mert mérgező.
10/12 anonim válasza:
Azt írják, hogy 2 új hatóanyag van benne, ami szintén szárító, hámlasztó, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatású.
Szerintem nem baj, ha korszerűsödik egy termék. Egy hete használom és működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!