Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy szőke maradha...

Mit tegyek, hogy szőke maradhassak?

Figyelt kérdés
Természetes hajszínem sötétbarna, szinte fekete, de nem előnyös az arckarakteremhez. Kb másfél élve festetem szőkére, de az eddig derékig érő hajam erősen hullani és töredezni kezdett a szőkítő hatására, így le kellett vágni a hátam közepéig. Úgy tűnik, a hajam egészsége érdekében választanom kell a természetes hossza és a szőke szín között, ami elég szívfájdító most, hogy már mindenki azt mondta, hogy az új szín sokkal jobban áll. (Melírral nem szeretnék próbálkozni!)Szerintetek van megoldás arra, hogy megmaradhasson az új színem állandó szőkítgetés nélkül? (házi praktikákra vagyok kíváncsi)

#szőke #házi praktika #szőke haj #szőkítő nélkül
2012. aug. 6. 12:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm a hozzászólásokat:) Ricinus olajat lehet kis üvegesen kapni? A helyzet az, hogy nem merek nagyot venni, nehogy pocsékba menjen, ugyanis nem tudom, fogom-e bírni használni. Tavaly nyáron volt egy hasi műtétem, és utána ricinus olajat itattak velünk, úgyhogy ha már csak visszagondolok rá, hányingerem van, így nem tudom mi lesz, ha megérzem a szagát:D De ha segít, lehet h érdemes lenen megpróbálni. Valami ötlet a hajlenövésre esetleg van? Olvastam olyat, hogy citrom levével kell kenni stb és akkor világosodik, de ugyanannál a cikknél olvastam azt is h ez hülyeség. :S Jó lenne, ha lenne valami megoldás arra, házilag, hogy lehet világosítani CSAK a lenövésen, mivel ugyebár az állandó szívatás nem használ a hajhagymáknak. Ebben esetleg valaki tud tanácsot adni?
2012. aug. 8. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!