Mit tegyek, hogy szőke maradhassak?
Szerintem a sok szőkítés miatt történt ez!
Vigyázz vele, mert én is így jártam, bár én olyan vagyok mint Hófehérke: világos bőr, kék szem és sötétbarna haj, és jól is áll, de én is egy időben szőke haj mániás voltam. Bár én csak közepesen világos szőke voltam, és bolti hajfestékkel 9%-os peroxiddal (ami nem vészes) szőkítettem, és hónapról-hónapra egyre világosabb lett és két évig festettem havonta. Jól is állt, szép is volt a hosszú hajam, de volt hogy nagyon hullott, volt hogy abbamaradt, de amióta az eredeti hajam van újra, azaz egy éve (és csak 4 havonta színezem sötétbarnával), azóta kis hajak nőnek ki a fejem búbján! Ja, és amióta szőkíttettem, a hajam 1/3-a eltűnt!!! nem volt látványos, mert volt bele vágva lépcső, de most, hogy egyenletesen hosszú, látom hogy a copfom vékonyabb!
Ha mégis szőke akarsz maradni, vegyél világos bolti festéket, igaz azzal nem lesz annyira szőke, de talán természetesebb.
Maximum havonta fesd, mert minél gyakrabban fested, annál károsabb a fejbőrödnek, a hajhagymáidnak!
lehet venni 10-11-12.1 -es szőkéket az 2-3 hónap után már szőke lesz, utána elég csak tőfesteni. Bár a töve lehet mindig picit sötétebb lesz.
Amit még ajánlok: egy hamvasszőke bolti festék (ami neked olyan középszőke lesz): +rá szőke melír!
Ez természetes napszítta hatást ad, nekem volt ilyen is, szép volt.
Ami engem idegesített a szőke hajban, hogy utáltam, hogy 2 hétre rá már ott volt a fekete lenövés :(
Tényleg sokkal jobban áll a szőke,szerintem hagyd meg!
Én még halottam a ricinus olajos hajpakolásról is,nagyon sok embernek bevált.Egyszer én is kipróbáltam és utána nem volt száraz,töredezett a hajam,hanem selymes.
Mondjuk elég sokat raktam rá,utána rá a zuhanysapka fél órára,aztán kétszer samponozva jó alaposan kimostam,hogy ne maradjon ragacsos az olajtól.
Szerintem próbáld ki,ennyit megér!:))
Sokkal jobban áll a szőke,én is így vagyok,eredeti hajszínem sötétbarna,és szőke lettem 5 éve és már az is maradok. Én is csak tőfestést alkalmazok,nem értem neked miért törik akkor? Bár hajtípus függő.
Amit még próbálj ki az a kallos Kristályhaj olaja nagyon szépen rendberakja a hajam formázás után:)
Szerintem is jobban áll a szőke. Azonban a ricinusolajjal vigyázz, nekem pl. sárgítja a hajam (én is festett szőke vagyok). De hamvasító samponnal/folyadékkal simán eltüntethető. :)
Használhatsz esetleg Kallos Serical Latte hajpakolást, nekem nagyon bevált, selymes és fényes lett a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!