Hogy maradhat illatos a hajam?
Figyelt kérdés
amikor frissen mosott, akkor még jó illata van, aztán ha kimegyek a városba, vagy akárhová, egy idő után elmegy. ez csak nálam van?:S ugye nem? szeretném, ha másnap is jóillatú legyen2012. aug. 6. 12:17
1/6 anonim válasza:
szerintem csak bevesz más szagokat is. Fújd be minden nap valami illatos permettel.
2/6 anonim válasza:
"Fújd be minden nap valami illatos permettel."
Az csodálatos érzés, ha ráfújsz a szmogos, büdös hajadra még valami pacsulit. Ha kimész, akkor inkább kontyozd össze a hajad, úgy jelentősen véded a külső környezeti hatásoktól.
3/6 anonim válasza:
persze, de nem ez volt a kérdés. Nem azt írta, hogy büdös lesz, hanem az, hogy elmegy az illat. A város meg nem egyenlő Bp. legszmogosabb belvárosával, én is városban élek és nincs büdös.
4/6 anonim válasza:
Amúgy pont Te írtad, hogy bevesz más szagokat, de mindegy! A szagok alatt mégis mire gondoltál? Amúgy nekem mindegy, be is fújhatja a haját, én nem szoktam, inkább feltűzöm. Ennyi
5/6 A kérdező kommentje:
befújni nem vagyok hajlandó, de köszi a választ. feltűzni szoktam, de nem akarom sűrűn, mert félek, hogy elgyengül a hajam.
2012. aug. 6. 12:55
6/6 anonim válasza:
Szerintem fürdéskor tegyél rá fürdősapit (nem az uszodás gumisra gondolok), vagy ha nincs, tekerd be törölközővel, nekem ez segít! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!