Mennyi idő után kerül új bőr az arcomra?
Figyelt kérdés
Mert olvastam, hogy a Roucatten, az új bőrt tesz arcomra, és a Roucattenbe rengeteg A vitamin van. Én szedek most, ilyen multivitamin csomagot, és rengeteg A vitamin van benne. Akkor az A vitamintól, az arcom is szépül?2012. aug. 5. 21:52
1/2 anonim válasza:
Hát ez azért így baromi távol van az igazságtól, még ha azt veszem is, hogy én is totál gyökér vagyok a gyógyszerészethez. :P
A Roacuttan és társaiban A-vitamin származék van, izotretionin vagy mi a szösz. Ez így ebben a mennyiségben elég durva hatásai vannak, pl leállítja, vagy legalábbis erősen lecsökkenti a faggyúmirigyek működését, ettől lesz kevesebb patti.
Az, hogy A vitamint szedsz, jó dolog, csak erre nem igazán hat. A bőr meg folymatosan újul. :D
Viszont ha Roa-t szedsz, semmiképp ne szedj mellé A-vitamint, mert hipervitaminózissal fogsz kórházba kerülni, mire rájönnek, addigra meg megmurdelsz könnyen.
2/2 anonim válasza:
Az A vitamin jó,de drasztikus hatást ne várj tőle,szebb lesz a bőr,de nem új,gyönyörű bőrt kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!