Hajra hennát hol lehet venni, és mennyibe kerül?
Én a Venita Henna Colort használom, ez nem ilyen kevergetős hennapor, hanem egy tartós, hennatartalmú színező zselé.
Sokáig használtam rendes festéket, amitől nagyon roncsolódott a hajam, de amióta ezt használom, azóta egészséges a hajam :) Teszveszről szoktam rendelni, 700 forint egy dobozzal.
hát én arra gondoltam, hogy ne csak hennatartalmú legyen, hanem az egész henna, mert sok jót olvastam róla, mint például hogy nem kopik ki a színe. A színezettekről meg azt olvastam, hogy károsítják ugyanúgy a hajat. De ha neked ez a tapasztalatod, hogy egészséges marad a haj, akkor köszönöm hogy megírtad:) még nem tudom melyik variációt próbálom ki, tény hogy amit te használsz, egyszerűbb :D De az ugyanúgy kopik mint a festék? vagy az is tartja a színét, csak a lenövéseket kell festeni?
sötét barna/feketés barna hajam van. Arra is jó a vörös henna por?
Én is úgy tudom a színezett nem olyan jó (első voltam), de elsősorban a fekete henna, kerülendő, mert az nagyon káros. A többiről nem tudok sokat.
A tiszta henna biztonságos, ami ugyanolyan mint amit testfestésre is használnak. Sötét hajra is jó, lehet hogy nem lesz feltűnő a színváltozás, csak ad egy vöröses árnyalatot, viszont erősíti a hajat.
Köszönöm :) Hát végülis egy próbát megér. A vörös árnyalatot meg amúgy is szeretem :)
Egyébként te is használod? Ha igen, hogy készíted el? Mert neten olvastam, írtak egy pár dolgot, hogy mit kell beletenni...
Értem! Hát én arra gondoltam, hogy kávét teszek bele. Egyik oldalon írták, hogy a sötét hajúak kávét használhatnak ahhoz, hogy árnyalatokkal sötétítsék a hajukat, és a henna hajfestés összetevői közé is odaírták. A citromléről azt olvastam, hogy a szőkéknek világosabb hajszínt eredményez, úgyhogy azt én kihagyom :)
Hát, remélem, hogy egy két árnyalatot én is tudok sötétíteni a lenövésemen (2 - 3 centi), mert az inkább olyan középbarna, lent pedig feketés barna, de már matt, kopott. Jó lenne, ha felfrissítené, élénkítené, az árnyalat megmaradhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!