A borotvától mindig kipattogok. Ez azt jelenti, hogy hasonlóképp járnék a gyantával és az epilátorral is?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 21:42
1/8 anonim válasza:
Nem. Én mikor borotvát használtam, minden szőrtüszőm begyulladt. Most cukorgyanta+epillátor kombót használok. Olyan a bőröm, mint a babapopsi :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek máshogy van, ki kell tapasztalni. Nekem pl. a karommal van úgy, hogy a gyantától és az epilátortól az egész kipattog, a borotvától semmi gond. A lábamnak egyiktől sincs semmi baja.
3/8 anonim válasza:
Ez bőrtől függ. Hogy milyen típus, mennyire érzékeny, stb.
Én cukorgyantától is hetekig piros vagyok, epilátortól pöttyös és szőrbenövéses, borotvától kipattogok néha... de hát az én bőröm extra érzékeny.
4/8 anonim válasza:
Lábam borotválom, nem pattog ki, de a hónaljam és lent csak epilátort használok, mert nem bírom borotválni. Egyébként nem tudom kinél hogy van, de hetente kell epilálnom, mert már másnap is látszik, hogy nő....
5/8 anonim válasza:
Az epilátort is fertőtleníteni kell minden alkalommal, ha végeztél
6/8 anonim válasza:
Helló! Próbáld ki a burov kenőcsöt, patikában adnak, egy fertőtlenítő krém, semmi illat.A kipatogásra már sok ismerősnek bevált!
7/8 A kérdező kommentje:
Kösz a tippet!:)
2012. aug. 14. 11:29
8/8 anonim válasza:
Nincs mit! Egyébként a rendes neve:
Unguentum aluminii acetici tartarici FoNo VII. Parma
Írd meg , ha bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!