Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudtok ajánlani vékonyszál...

Mit tudtok ajánlani vékonyszálú-töredezett hajra?

Figyelt kérdés
légyszi segítsetek!:D
2009. júl. 19. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:

a sok hajvasalás mi?? :)

nekem is nagyon töredezett, nagyrészt a vasalótól :S

ha töredezett nagyon akkor azzal már nem lehet mit csinálni le kell vágni a végét sajna:S

de ezt meg lehet előzni:

vannak samponok és balzsamok kifejezetten erre a hajtipusra. na azokat használd, és balzsamot is mindenképpen. ha be tudsz szerezni hajpakolást azt is használd,mert az is jót tesz.

és ha vasalod, akkor mindenképpen használj hővédő krémet, mert akkor nem roncsolja annyira (mondjuk nekem nem sokat használt!!).

az avonnak pedig van hajvégápoló olaja vékony és töredezett hajra, az nekem nagyon bevált, mert vasalás után bekenem a hajvéget, és nagyon jó :)

fúú most hirtelen nem jut más eszembe, de ha még szeretnél vmit szólj!!:)

16/L

2009. júl. 19. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Helló! Nekem is ilyen típusú a hajam, de én elkezdtem jónéhány hónapja Glisskurt használni, és azóta jobb a helyzet (pedig én nem is vasalom). Azóta szinte alig hullik, és dúsabb is lett.
2009. júl. 20. 01:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem vasalom, és mégis olyan...Egyébként szerintetek jó a testápoló a hajra?? XD...13/L
2009. júl. 21. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:

áhh, szerintem egyáltalán nem.

tuti bezsírosodna tőle hamar :S

2009. júl. 22. 18:40
 5/6 A kérdező kommentje:
köszike mindenkinek:D
2009. júl. 23. 11:42
 6/6 anonim válasza:
A testápoló nekem egyáltalán nem zsírosítja a hajam..Pedig olyan hajam van hogy 2 nap után bezsírosodik 2x próbáltam eddig és sztem jót tesz a hajnak.
2011. jan. 2. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!