Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek váltsak fodrászt?...

Szerintetek váltsak fodrászt? Leszőkítettem magamnak a hajam.

Figyelt kérdés
Imádom a fodrászomat, jól dolgozik,de iszonyatos pénzeket eltud néha kérni. Fogtam magam és ahelyett, hogy nagyon sok ezret elköltök a szőkítésre, leszívattam magamnak. Irtó jól néz ki,imádom. De,egyszerűen nincs pofám elmenni így a saját fodrászomhoz. Biztos,hogy belekötne valamibe.Én nem akarok vele összekülönbözni mert végül is nagyon bírom,de nagyon sokat kért volna érte, és ezt ő is tudja. Viszont most a frufrum kezd nőni, és kezd idegesíteni. Magamnak nem bírom megoldani ezt is,mert valami pengés izével ritkított a végén,és nagyon jó lett úgy. Most mi az isten nyilát kezdjek magammal?
2012. aug. 5. 14:35
 1/4 mmano88 ***** válasza:
Menj el nyugodtan hozzá, nem lesz gáz. Én évek óta itthon festem a hajam (1: mert olcsóbb 2:sok év alatt nem már megtanultam, nem egy nehéz művelet), és csak vágatni járok a fodrászhoz, vagy ha hajszínt akarok váltani, akkor őt kérem meg, hogy az első párhónapban fesse ő a hajam, sőt utána még meg is szoktam kérdezni hogy milyen árnyalatú festéket vegyek majd az otthoni festéshez és mindig segít, nem problémázik rajta. És ha valamiért elszúrom a hajfestést akkor helyrehozza. :D Szerintem a te fodrászod is tudja, hogy sokan festik maguknak így a hajukat, nem hiszem hogy problémázna rajta.
2012. aug. 5. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék a saját fodrászhoz vágatni, lehet nem is fog szólni érte, ha meg igen, akkor csúnyán visszavághatsz azzal hogy első festésre igen jó lett, de ha nem akarsz vele összeveszni, szimplán megmondod, hogy egyszerűen nem volt pénzed arra, hogy festesd is, de már rossz állapotban volt a hajad, és kellett valami megoldás. Esetleg megmondhatod, hogy hű vagy hozzá, mert nem mentél másik fodrászhoz, hanem otthon kísérletezgettél:)
2012. aug. 5. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Megmondod neki, hogy nem szeretnél haragot, de nem volt pénzed erre

Ha tényleg olyan jó fodrász, nem fogja rossz néven venni, végül is meg is kell tartania a vendégeit, meg nem "csaltad" meg, hanem magadnak festetted be otthon...

2012. aug. 5. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
én meg tudom magamnak csinálni a frufrumat is meg magamnak szoktam ritkítani... nem olyan nehéz és nem muszáj hozzá olyan olló...
2012. aug. 5. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!