Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire néznétek furcsának...

Mennyire néznétek furcsának ha egy 24 éves lány kékre, lilára vagy egyéb különleges színűre festené a haját?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 10:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Kedves ítélkező magyar emberek!

Áruljátok már el- hát szomjazom a szavaitokra- mi lenne a számotokra helyes válasz erre a kérdésre, hogy mindenkit f@szán lepontoztatok?

Kérdező, látod, ez az ami érhet az utcán, emberek között, bárhol. Ez a mentalitás, ez a viselkedés.

Ha összefutunk az utcán, én nem foglak elítélni, vagy rosszat gondolni, hanem elsőként fogom megdicsérni a hajadat, mert Te felvállalod, hogy ilyen vagy, és mersz kitűnni, nem úgy mint ez az undorító népség.

Első voltam, kék hajú, szanaszét tetovált, és ennek ellenére becsületesen dolgozó ember, aki nem is keres szarul, hiába néz ki "furcsán".

2012. aug. 5. 11:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Baromi erős jellem, mert triplán kell állnod az emberekkel szembe a sarat. :)

Ha lelkiekben nem bírod az ilyet, akkor inkább ne.

2012. aug. 5. 11:19
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem nézném furcsának, tetszeni szokott.
2012. aug. 5. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

ma 11:15

ezek a magyarok és többek közt a befásult magyar Nők, ha lehet ezeket annak nevezni...azt a szép igazságot is lepontozták ami anno egy híres magyar szájából hangzott el...hát Istenem, fáj az igazság.

2012. aug. 5. 15:49
 15/17 anonim válasza:
47%
Teljesen mindegy, én mit gondolok, ha a munkahelyeden a főnököd esetleg egészen másképp gondolja.
2012. aug. 5. 17:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejönne.
2012. aug. 5. 20:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha a stílusod is olyan, nyugodtan fesd be! Ne törődj másokkal, mert (amint látod) lesznek olyanok, akik meg fognak szólni. Viszont nem az ő hajuk, hanem a tiéd, és azt csinálsz vele, amit akarsz.

Én nem néznélek le, inkább megdícsérném. Meg jó is lenne látni végre olyat, aki nem megy a tömeg után. :)

2012. aug. 5. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!