Mennyire néznétek furcsának ha egy 24 éves lány kékre, lilára vagy egyéb különleges színűre festené a haját?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 10:19
1/17 anonim válasza:
Szerintem nem furcsa, én bírom ezeket a dolgokat. De csak akkor, ha tényleg van valami különleges az illetőben, nem csak a kék haja...
2/17 anonim válasza:
Izlések és pofonok. Neked tetszik, rajta. 45 évest is ismerek, akinek fele zöld, néha kék.
3/17 anonim válasza:
Én elég furcsának nézném. Bocsi, tudom, hogy maradi vagyok, de nem értem miért akarnak ennyire feltűnősködni az emberek. Ráadásul nem tudom milyen munkahelyen tolerálják ezt.
4/17 anonim válasza:
én már nem lepődöm meg semmin.az a baj hogy mások igen.ennek alapján leszel megítélve hogy milyen extrém a külsőd.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem feltűnősködni akarok, kül nem is tettem volna fel a kérdést.. De szeretem a nem átlagos dolgokat, és ez nem csak a külsőre vonatkozik.
2012. aug. 5. 10:37
6/17 anonim válasza:
Értelmes felnőzz nő/férfi nem törődik más életével, megnézi véleményt lakot magában továbbmegy. Értelmes felnőtt férfi/nő nem törődik más véleményével csak a saját életével.
""Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ...Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ...S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!... ""
8/17 anonim válasza:
Nekem az jut róla eszembe, hogy annak az illetőnek valami komoly önértékelési baja van, és úgy érzi, azzal kompenzál, hogy feltűnősködik a külsejével.
9/17 anonim válasza:
én pont 2 napja festettem be lilára a hajam :D eddig tiszta konszolidált voltam....hosszú göndör természetes színű haj. aztán levágattam egészen rövidre, most meg befestettem lilára. engem nem érdekel, hogy ki mit mond....nekem tetszik, a párom is imádja szóval ennyi. nyilván nem lesz örökre ilyen egyszerűen csak kipróbáltam. hajrá neked is! :) 24/l
10/17 anonim válasza:
Valószínűleg nagyon furcsának néznének. És esetleg állásinterjút is bukhatsz miatta. Én főleg ez utóbbi miatt mondom, hogy gondold át a dolgot. Munkahelyen az ilyen dolgokat nem biztos, hogy tolerálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!