Mi az a Ricinus-olaj?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy hashajtó,de egy ismerősöm tegnap azt mondta,hogy vegyek ricinus olajat,és kenjem be vele a hajamat..... mert elvan töredezve,meg nem nagyon nő.
Hashajtót tegyek a hajamra?:DD de ok,ha ez segít... mennyibe kerül egy üveg,és hol? Ha tényleg használna. Köszönöm a segítséget.!
2012. aug. 4. 17:36
1/4 anonim válasza:
Egy rahedli ilyen kérdés volt már itt. Írd be a keresőbe, hogy "ricinusolaj".
2/4 anonim válasza:
Ha tudod, hogy hashajtó, ami egyébként igaz, mert elősegíti az emésztést, akkor miért kérdezed meg? Amúgy meg a legegyszerűbb, ha az ilyen kérdéseket a google-be írod. Ott minden le van írva róla, vagy tényleg keresgélj a többi kérdés között, mert van belőle nem kevés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=ricinusolaj&..
3/4 anonim válasza:
Fosató olaj.Kutyánknak is azt kellet adni mikor beragadt a kipufogó.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, de azért válaszolok szívesen. Tehát ha a ricinus olajat a fejbőrödbe dörzsölöd és úgy hagyod akár egész estére hajmosások előtt, akkor gyorsabban nő a hajad és új (babahaja) is megjelennek. Ha a hajvégre rakod töredezés ellen jó. Én nagyon szeretem, nekem bevált, bár lehet hogy a fényben kicsit vöröses fénye lesz a hajadnak, vagyis az én barna hajamnak az lett, de szép. Imádom. Belsőleg tényleg hashajtó, de külsőleg erre használják. Gyógyszertárban kapható, 60 ml kb 600-800 ft nem emlékszek pontosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!