SOS Mennyibe kerülne fodrásznál egy kis foltot átfesteni?
Kb. egy akkora foltot kéne átfesteni, mint a fél tenyerem, mert elrontottam a festésnél, és így nagyon ronda. tehát ha alapból vágatom, az 2ezer, és még ennyit szeretnék rajta festeni, akkor szerintetek mennyit fog kérni? :S tegnap festettem amúgy a hajam, csak foltos lett, nem fog ártani a hajamnak hogy nem várok 1 hónapot a festéssel? csak kb. 1 hetet?
Már sírva nézek bele a tükörbe, nem is merek sehova se menni, mert akárhogyan csinálom látszik :(
mert amikor az egész hajamat festette + vágta, 5ezret kért. de ha megint ennyit kér, akkor nem mehetek el fodrászoz mert anyukám nem fizet ki ennyit mert nincs túl sok pénzünk :S de így meg már nem tudok mit csinálni, tudom, már megbántam hogy magamnak festettem be, de sajnos már nem tudom visszacsinálni.
Milyen színűre festetted? és milyen lett a folt? Oda nem tettél vagy nem úgy fogta be?
Én szőkére festem a hajam mindig és múltkor egy olcsóbb festéket próbáltam ki és szürke lett tőle a hajam XD mivel volt itthon másik festék egyből átfestettem szóval nyugodtan átfestheted saját magadnak is megint! Ha ez az első festésed volt akkor azért nem fogta be akkor vegyél úgyanolyan festéket és megint fesd be akkor már jobban befogja fogni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!