Ilyet lehet kérni a fodrásztól? (festés)
Ombre hajat szerettem volna csinálni magamnak itthon, pontosabban ilyesmit:
tehát hogy nem csak az alját festem be világosabbra, hanem fönt a frufrumnál is. csak az a baj, hogy nekem van egy lenövésem, ami nem látszik mert legutóbb olyanra lett festve mint az eredeti hajszínem, így fönt a fejemnél úgy fogta be, hogy kb. egy jó vastag tincset lefelé csak 5 cmig szőke, utána ledobta a festéket. így elég hülyén néz ki.
ha azt a részt át szeretném festeni ismét sötétbarnára, (de csak azt a kicsi részt) és elmegyek fodrászhoz nem fog kiröhögni? mert ha én megveszem a festéket arra egy egész hajra való van. meg amúgy is tervezem már hogy kicsit vágatok a hajamból, szóval talán megkérhetném hogy ezt valahogy javítsa ki. ilyet lehet kérni szerintetek?
Persze, hogy meg lehet csinálni. Én még nyár elején csináltattam fodrásszal ombre hajat. :) Először amikor elkezdtem magyarázni, hogy milyet is akarok nem értette, de aztán a másik fodrász elmagyarázta neki, meg mutatott róla képet. :)
Ilyen lett a hajam
Csak nekem nem ilyen hosszú :D
Mostanra már így néz ki (így nekem jobban is tetszik). Ősz samponnal mosom a hajam, ezért már nem olyan sárgás.
köszi a válaszokat :)
és második válaszoló: mennyit fizettél körülbelül?
szia valaki meg tudta csinálni ugyanez történt meg velem
kétségbe vagyok esve:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!