Hajszőkítésnél melyik a hatásosabb, jobb? Ha leszívatom a hajam a szokásos módon vagy ha csak simán a Palette 100-at használom.
Mit jelent a "szokásos mód", és mit takar a "Palette 100"?
Nekem sötétbarna a hajam, és szőkére festem, Garnier Color Naturals 113-al. Simán befogja.
A Palette-nek van pár alkategóriája. Intensive Color Creme, Deluxe, Permanent Natural Colors, Mousse Color...
Én pl. ezt már használtam lenövésre:
És ez nem is az a nagyon szőke.
Port soha nem használok, mindig csak festéket. És a sötétbarna hajamat befogja. Nem lesz olyan, mint a képen, egy árnyalattal sötétebb lesz, de szerintem úgy szebb, nem olyan mű.
Minden attól függ, milyen a kiindulási alap és milyen a várt eredmény. Egy sima hajfesték is képes szép szőkét csinálni, ha nem sötét a haj, amire rákened.
Szőkíteni akkor kell, ha nagy a tónuskülönbség, mert a festék nem képes annyira világosítani a hajon, hogy szép hamvas legyen, ekkor maradnak bent a hajban a sárgás-vöröses pigmentek, amivel aztán sokan szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!