Tényleg igaz, hogy akinek folyton hosszú haja van 40 éves
korara erősen haj hiányos lesz?
Figyelt kérdés
Nekem több fodrász is mondta, hogy akinek mindig tök hosszú a haja, annak könnyen lehet, hogy 40 évesen már félig kopasz lesz, a hajhagymák nem bírják a terhelést igazán.
Ez tényleg így van?
2012. aug. 3. 23:30
1/9 anonim válasza:
Akkor mivan a derékig érő öreg nénikkel?
Akiknek nem hiányos a hajuk...
Szerintem ezek egyén és egészsEg függőek
2012. aug. 3. 23:33
2/9 anonim válasza:
Ez nem igaz szerintem.
Exem anyukájának fenékig érő haja van ovis kora óta, és gyönyörű hosszú! Ráadásul festi is feketére...40 év körüli
Nagymamámnak is fenékig érő haja van, szintén festett fekete, és nagyon dús! 50 éve hosszú a haja neki.
2012. aug. 3. 23:35
3/9 anonim válasza:
Nem igaz, de ha műhaja van, akkor elképzelhető.
2012. aug. 3. 23:42
4/9 anonim válasza:
Biztosan nem igaz mindenkire, de el tudom képzelni, hogy van benne igazság. Lehet, hogy nem emiatt, de amikor hátközépig ért a hajam, hajmosáskor rengeteg szál kijött, most olyan vállig érő, de egyáltalán nem hullik, hajmosáskor is csak 5-10 szál. Lehet, hogy nem emiatt, nem tudom.
2012. aug. 4. 06:09
5/9 anonim válasza:
egyáltalán nem igaz. mondjuk én még kopaszodó nőt is csak csöves formájában láttam...van olyan barátom aki tizenévesen kezdte festeni a haját, most 40 éves gyerekes anya és azóta is szőkítgeti ugyanúgy rendszeresen és még mindig megvan a csodaszép hosszú hullámos haja ^^
de persze ez abolszút egyénfüggő. azért lehet rá vigyázni.
2012. aug. 4. 07:46
6/9 anonim válasza:
???? régen minden nőnek hosszú haja volt, akkor azok megkopaszodtak 40 éves korukra?? Biztos, hogy a korral vékonyodik a haj, esetleg ritkul is, de inkább az öregedés, a hormonok hiánya miatt. Nagynénémnek is egész életében hosszú haja volt, most elmúlt hatvan, egyáltalán nem kopaszodik.
2012. aug. 4. 08:34
7/9 anonim válasza:
Nem igaz. Nem kell mindent elhinni a fodrásznak, csak azért mert fodrász. A legtöbb tévhitet ők kezdték el terjeszteni, mint pl. ha gyakrabban vágatod a hajad gyorsabban nő, stb.
NEm hullott jobban a hajad akkor sem, csak a kihullott hosszú haj jobban belegabalyodik a többibe, míg a rövid kihullott könnyeben leesik földre, és nem mosáskor takarítod ki a hajadból.
2012. aug. 4. 12:52
9/9 anonim válasza:
Gondoljatok bele, mennyivel nagyobb terhelés egy hajhagymának egy 100 centis haj, mint egy 30... Na ugye, semennyivel, szóval hülyeség. A túl szoros copfokról el tudom képzelni, hogy árthatnak, ha minden egyes nap ugyanúgy köti valaki, mert egyenetlen a terhelés, de önmagában a hosszú haj biztosan nem árt. Már csak azért sem, mert akkor öngyilkos módjára viselkedne a szervezetünk: növeszt valamit, ami tönkreteszi saját magát? :o
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!