Mik lehetnek a homlokomon? (Bőrprobléma)
Figyelt kérdés
Tudom itt senki sem bőrgyógyász, de hátha valaki tud választ. 2 hete a homlokomon foltokban jelentek meg piros seb-szerű kis foltok. Azt hittem gomba, de egyáltalán nem viszket és nem hámlik és az állapota változó. Egyszer halvány, egyszer meg eléggé piros. Fogalmam sincs mitől lehet ez.2012. aug. 3. 16:09
1/3 anonim válasza:
pontosan :D itt senki sem bőrgyógyász. de hátha egy idetéved.. bár szerintem egyszerűbb lenne ha te tévednél el egy bőrgyógyászhoz ;)
2/3 anonim válasza:
A gomba nem feltétlenül viszket. Az is lehet, hogy valami allergia. Már 2 hete előjöttek és még mindig nem múltak el... pont elég indok ahhoz, hogy meglátogasd a bőrgyógyászt, ha nem akarod, hogy több legyen belőlük, vagy azok a sebszerű foltok esetleg nyomot hagyjanak a bőrödön!
3/3 anonim válasza:
sztem mutasd meg bőrgyógyásznak.
az is lehet, hogy vmi fertőzéses bőrbetegség. ezt ne úgy értsd, hogy fertőző, hanem lehet, hogy terjed is, és ha nem mész el megmutatni orvoshoz, lehet több helyen is elborít majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!