Hogy tudom így becsavarni a rövid hajam?
Figyelt kérdés
Oké, Steiner Kristóf.
Oké, meleg.
Igen, én lány vagyok.
Nos, ha ezeken túl estünk, akkor valaki tudna nekem segíteni? Nagyjából ilyen hosszú hajam van. Egyszer sikerült becsavarnom valahogy és ilyen is maradt pár napig. Viszont utána már hiába próbálkoztam, nem sikerült... Valami praktika? Vagy csavarás előtt szárítsam meg a hajam aztán nedvesítsem be?
Köszönöm a segítséget! :)
2012. aug. 3. 16:06
2/4 anonim válasza:
Steiner Kristófnak ha jól tudom alapból olyan göndör a haja és vasalni szokta :)
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom... de nekem sajnos alapból csak hullámos. Szóval szeretném valahogy begöndöríteni, mert ha én kivasalom olyan lapos :S
2012. aug. 3. 16:19
4/4 anonim válasza:
Hajmosás után csavard fel dauercsavarókra, majd szárítsd át hajszárítóval (akár hagyhatod magától is megszáradni, végül pedig szedd ki a csavarókat :) Fixáld valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!