Most akkor ezt hogy is kell? (Hajápolás)
Figyelt kérdés
Beszereztem az "Advance Techniques" balzsamot , avon terméket , és nem tudom ,hogy kell rendesen használni (Nem írja rajta) . Hajmosás után töröljem meg a hajam , és utána rakjam rá , vagy csak simán a vizes hajamra? Erről beszélek : [link] 2012. aug. 2. 18:24
1/5 anonim válasza:
nekem avonos regeneráló balzsam van .szerintem ezzel is így kell ..azt írja h :hajmosás után masszírozzon egy kis m,enyiséget a nedves hajába hagyja hatni 1 percig majd öbklitse ki ..sztem a te balzsamoddal is így kell
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Első : Nem , az enyém nem olyan , ám ott a link , mert az enyémet nem kell öblítés :) , de köszönöm válaszod!
Második : Köszönöm szépen , igazából ez vált segítségemre!;)
2012. aug. 2. 19:22
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat :$ *öblíteni.
2012. aug. 2. 19:23
5/5 anonim válasza:
A törölköző száraz/nedves hajamra szoktam kenni.
Ha száraz hajra teszem, akkor csak a hajvégekre szoktam, mert különben elnehezíti és zsíros hatású lesz a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!