Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért hullik a hajam?

Miért hullik a hajam?

Figyelt kérdés

Amikor fésülködök még elviselhető, de amikor emgmosom akkor nagyon sok hajszálam kijön,,legalább egy kisebb marékkal összeszedek a végén::(

Régebben kb kétszer (néha háromszor) vasaltam a hajam. Lehet attól?



2012. júl. 30. 15:12
 1/8 A kérdező kommentje:
*egy héten kétszer (néha háromszor)
2012. júl. 30. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert egészségtelenül kajálsz
2012. júl. 30. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:

Simán lehet vasalástól hajhullás, egy barátnőmnek is emiatt volt, de viszonylag hamar rendbe jött neki.


Nekem más problémám van és sajnos nem egyszerű hajvasalás miatt.


Szóval, mindenesetre ha nagyon sokáig tart hajhullás és nagyon sok hullik, menj el orvoshoz!

2012. júl. 30. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 alice18 válasza:

a hajad attol is hullhat ha pl eros gyogyszert szedsz vagy pl foggatlot.

attol is hullhat ha festeted,vagy hajvasalas miatt is de attol inkabb megtoredezik.

vegyel valami apolot

2012. júl. 30. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
2012. júl. 31. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha hosszú és dús hajad van, akkor a kisebb marék teljesen normális. A hajszálak egy idő után megöregszenek, elválnak a hajhagymától és kihullnak. Utána újabb nő helyettük. Amelyik hajmosáskor kihullik, gyakran már csak épphogy benne volt a fejbőrödben vagy épp csak a többi hajszálhoz volt tapadva, azért nem esett le. A mosással meg ugye pont azt a zsírt mosod le, ami a többi, még egészséges, hajszálhoz tapasztotta, őket. Ez egy hasznos dolog. Azoknak a hajszálaknak ki kellett hullaniuk.


Ha ritka és vékonyszálú rövid hajad van, akkor ez valóban sok. A helyedben elkezdenék H vitamin enni.

2012. júl. 31. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

Nekem ritka és vékonyszálú.

Milyen gyümölcsökben van H vitamin?

2012. júl. 31. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Munt a többi B-vitamin (a H-vitamint B7-vitaminnak vagy biotinnak is hívják): kenyér, gabonafélék, gabonamagvak, zöld színű leveles zöldségek.

(állati: máj, tejtermékek, tojás)

A B vitamin kifejezetten érzékeny a magas hőmérsékletre, a hosszú tárolásra, főzővízben való áztatásra, ipari finomításra (pl. finomliszt), azaz minél nyersebben jutsz hozzá, annál jobb.

2012. aug. 1. 00:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!