A sörélesztő tablettát mennyi ideig kell szedni, hogy hasson, és muszáj napi 15 szemet beszedni?
Figyelt kérdés
Március eleje óta szedem a Sörélesztő tablettát, de soknak tartom a 15db-ot naponta, mivel 150dbos, és akkor 10napra lenne elég. Igy napi 3 szemet szedek. Mennyi ideig kell szednem? Vagy ezt is kúraszerüen kell? Elég az a 3szem?2012. aug. 2. 10:05
1/4 Zsizsik666 válasza:
Elég az a 3 szem is több, mint a semmi. Nemtudom mire szeded, én is szedtem, fáradékonyságra, nekem nem segített sokat. Nem muszály folyamatosan szedni. Szerintem ha márciustól semmi változást nem észlelsz, hagyd abba a szedését, mert felesleges.
2/4 A kérdező kommentje:
igazából a hajamra szedem, szerintem szebb lett azóta, bár nemtudom. Azthiszem, gyorsabban is nő. De sajnos nem mértem le, mennyi volt anno.
2012. aug. 2. 10:11
3/4 anonim válasza:
amit én vettem sörélesztőt arra napi 6 volt írva,de én csak napi 2-t szedtem és nekem hatott (én leginkább a gyenge körmöm miatt szedtem és erősödött is:D) de ha nekem március óta semmi akkor tényleg felesleges...:/
4/4 A kérdező kommentje:
Te milyen márkájút szedtél?
2012. aug. 2. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!