Habkő vagy sarokreszelő?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a sarkam / talpam mostanában a bőrkeményedéstől és nem tudom melyik lenne jobb megoldás.
Árban melyik mennyi ?
Köszönöm előre a válaszokat.
2012. aug. 1. 21:36
1/1 anonim válasza:
Sarokreszelőt vegyél inkább, nekem a habkő semmire sem volt használható (egyébként 500 Ft körül mozog mindkettő) :) Bár jobban jársz, ha veszel egy ilyen szettet. Euros boltokban lehet kapni 300-500 Ft-ért.
Én úgy szoktam megszabadulni a bőrkeményedéstől, hogy jól kiáztatom, majd ha durva a helyzet akkor bőrkeményedés vágóval megszabadulok a kellemetlen résztől ( [link] ), utána sarokreszelővel megreszelem ( [link] ) majd pedig egy ilyesmi sarokpolírozóval átdörzsölöm ( [link] végül pedig bekenem sarokápoló krémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!