Nem interneten hol kapható olyan fajta habkő, amely kizárólag habkő és semmi műanyag toldalék, nyél, keferész, egyéb nem tartozik hozzá?
Figyelt kérdés
Légy szíves, ne aukciós oldalakat vagy online üzleteket ajánljatok, hanem hagyományos üzletet! Köszönöm!
(Rossmannban láttam habkövet, de csak olyat, amelyhez tartozik kefe.)
2012. júl. 21. 09:17
1/9 anonim válasza:
Szia. 100forintos boltba kapsz. Én legalábbis ott vettem. Olyan lábfej alakú, és nincs hozzá vagy rajta semmi csak maga a habkő.
2/9 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a választ! :-) Meg fogom nézni az általad ajánlott üzletben, remélem, hogy a környékemen levőben is kapható habkő!
Jó hétvégét!
2012. júl. 21. 09:31
3/9 anonim válasza:
Remélem sikerül találnod.
Köszönöm neked is jó hétvégét!:)
4/9 anonim válasza:
szerintem mi a dm-ben vettünk anno, a másik meg talán valami tesco vagy cora szintű helyről van, ott is érdemes szétnézni, hátha.
5/9 A kérdező kommentje:
Jó, köszönöm szépen, keresni fogom a dm-ben is! Cora nincs a közelemben, mert most Dunántúlon lakom és ezen a környéken sajnos nem építettek ilyen üzletet; Tesco szupermarketben nem láttam habkövet, de majd hipermarketekben szétnézek. Akkor is meg fogom nézni, hogy hol lehet kapni, ha már az első helyen sikerül megvenni.
Szép napot! :-)
2012. júl. 21. 11:08
6/9 anonim válasza:
Én is 100 forintosban vettem egy ilyen egyszerű négyzetalakú habkövet 200 forintért:)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, feltétlenül meg fogom nézni a "100-as bolt"-ban! :-) További kellemes hétvégét neked és mindenkinek! :-)
2012. júl. 21. 11:48
9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi az ötletet. (Tengerpart nincs a közelemben és oda elmenni nem lenne ingyen. De jó lenne! ;-))
2012. júl. 22. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!