Szisztöp kérdése:
Mitol fugg hogymilyen temeszetes a mukorom? Mert ma nagyon szep tremeszetes vekonyat lattam, ezek szerint tobb fele anyagbol keszitik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 21:32
1/4 Penszy válasza:
persze manapság rengeteg technikát alkalmaznak,nah meg a szakembertől is függ főleg!:)van zselés,porcelán,gél lac
2/4 anonim válasza:
zselé vagy porci lehet, és szakember függő.
A gél lakk nem műköröm. (ez az előzőnek szólt) az azért természetes hatású, mert lakkozásszerűen kell kenni :) nincs vastagsága igazán.
3/4 Penszy válasza:
tudom h.a gél lac nem műköröm,csak leírtam mert lehet h.olyat láthatott
4/4 anonim válasza:
Sok múlik a körmös szaktudásán. sajnos sokan még abban élnek, hogy akkor tartós a műköröm, ha jó vastag. Pedig a jól megépített körmön csak ott van több anyag, ahol szükséges, és egyébként vékony(nak tűnik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!