Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Idiótán néznék ki ilyen hajjal?

Idiótán néznék ki ilyen hajjal?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem irtó jól néz ki, viszont az a gond, hogy nekem eléggé "kiálló" füleim vannak, és ebből teljesen kilátszana. Mondjuk amikor hosszú hajam volt, akkor is folyton kilógott belőle, sőt, amikor rövid és göndör volt, akkor is kilátszott, és nagyon gáz. Mi a véleményetek? Megcsináltassam?

2012. aug. 1. 13:22
 1/6 anonim válasza:
maga a haj szerintem nagyon jól néz ki. ha hosszú hajjal is látszott a füled, mit veszíthetsz ha megcsináltatod?
2012. aug. 1. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
hidd el, hogy egyáltalán nem gáz az elálló fül. ami természetes, soha nem gáz.bocs az offért: D
2012. aug. 1. 13:29
 3/6 anonim válasza:
első vagyok. pasi vagyok, de nekem is elálló fülem van. általánosban jumbónak csúfoltak miatta, gimiben meg koboldnak... magyarázd már el hogy miért nem gáz :D
2012. aug. 1. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
nekemis ilyen hajam van :) szerintem csináltasd
2012. aug. 1. 13:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. aug. 1. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Imádom! nagyon jó.
2012. aug. 1. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!