Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a hosszú hajam?

Levágassam a hosszú hajam?

Figyelt kérdés

Na szóval hol is kezdjem. Nekem dús, szőkésbarna hajam van, amit mindig befonva hordok. Most van csitrim. Elhatároztam, hogy szeretnék vágatni vmi jó kis frizurát. Csak az a baj, hogy olyat szeretnék, hogy legyen olda frufrum.

Azt lehet, vagy béna, hogy nem várom ki azt az időt, hogy megnőjjön a csitrim (mert az évezredekig eltartana) és vágatom még hozzá olda frufru-t. Szeritnetek az nagyon bénán nézne ki? Egyébként olyanra szeretném a hajam, hogy egy kicsit legyen tépett (hogy ne legyen annyi cikisen dús) és fokozatosan legyen vágva (mint hilary duff-nak, mikor szőke a haja).

Szeretnék szőke melírokat be rakni, hogy szőkébb legyek kicsit. Az még a bajom, hogy nem tudom milyen hordani az oldalfrufru-t.

Mivan ha idegesíteni fog, hogy lóg össze vissza? Milyen hosszúnak kell lenni? Ti mit tanácsoltok, mit csináljak most?? Légyszi segítsetek.

2009. júl. 18. 00:40
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
szerintem elész szépen az anyukáddal egy fodrászhoz és megmondod milyen frizurát akarsz és ő megcsinálja...
2009. júl. 18. 01:06
 2/8 A kérdező kommentje:
dejó lenne ha ez ilyen könnyen menne, de pont ez a bajom, hogy olyat akarok hogy olda frufrum legyen, de most sima frufrum van de nem akarom megvárni hogy megnőjjön. És hogy ez nagyon bébán nézne ki hogy rövidebb ott a hajam?
2009. júl. 18. 01:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha szemöldöködnél feljebb ér akkor télleg elég hülyén nézne ki az OLDAL frufru,szerintem várj vele. a frufru mindig is hamarabb nő : D amúgy nem fog idegesiteni ha megszokod xD szemöldökig kell érjen elől a frufrud és akkor oldalra választzva,de ezt a fodrász ugyis tudni fogja
2009. júl. 18. 02:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy hülyén nézne ki, de bnőm mondta hogy nem néz fog hüyén kinézni. amúgy a szemöldökönmél 3-4 centivel hosszabb kb.
2009. júl. 18. 02:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

oldalfrufru nem néz ki hülyén,ha szemöldök felett van

csak akkor,ha EGYENESre vágatod.Ha tépettre,akkor nem,így egykicsit oldalabbra lesz és jól fog kinézni :]

2009. júl. 18. 08:01
 6/8 anonim ***** válasza:

hát ha már 3-4 cm- rel hosszabb a szemöldöködnél abból már lehet csinálni oldalfrufrut

engem régebben nem igazán zavart, de most már csak balra fésülöm a frufrum, mert a másik oldalra zavar

nekem csak pár mm- rel esetleg 1 cm- rel hosszabb a frufrum a szemöldökömnél és mégis jól mutat ha oldalra sésülöm

a szellemekkel suttogóban a csajnak sem túl hosszú a frufruja mégis van amikor egy kissé oldalra van fésülve

a hajam nekem is elég dús, de én most úgy csinálom, hogy levágatom kb hogy az állam alá érjen és begöndörítem

remélem tudtam segíteni és sok sikert:)))

2009. júl. 18. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm is csináltatott oldal frufrut télen.Jól nézett volna ki,csak fura volt,mert a szemöldöke fölött kezdődött,és a szemöldöke alatt nagyon picivel volt a leghosszabb hajszál.Elég sok oldalfrufruja lett,így elég fura volt.Ő nem is tudta megszokni,mindig feltűzte hullámcsattal.

Ha elmész anyukáddal egy fodrászhoz,megkérdezed,hogy szerinte milyen lenne,ha most lenne levágva a oldal frufrunak.A többit meg megcsináltatod,és ha gondolod a frufrut is megcsinálhatod,mert az hamar nő,tehát ha nem néz ki jól,akkor sem kell parázni!Vagy ha nagyon nem tetszik úgy hullámcsattal fog fel:)

2009. júl. 18. 11:47
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket. Úgy gondoltam az oldalfrufru-t, hogy most a csitrim nem kezdődik annyira magasról és még ahhoz vágatni többet (a képen berajzoltam, hogy most honnan kezdődik és hogy milyet szeretnék) [link]
2009. júl. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!