Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?

Mit csináljak a hajammal?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és a hajam nagyon lapos és nem tudok rá semmit mert egy csomó sampont ki próbáltam már de eddig semmi. Kérlek írjatok.

2012. aug. 1. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
milyen hosszú a hajad? lehet nem ártana egy jobb frizurát vágatnod. az én hajam hátközépig ér, de millió réteg van benne, végonyszálú és nem túl dús. én úgy szoktam megszárítani, hogy a nedves hajon eloszlatok egy teniszlabdányi hajhabot, hogy mindenhova jusson, de főleg a hajtövekre. lehajtott fejjel átfésülöm és így is szárítom meg, mikor már majdnem száraz, oldalra dobom az egészet és úgy is szárítom, majd másik oldalra. ha kész, akkor megemeltebbnek tűnik az egész, nem olyan lapos.
2012. aug. 1. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

használd ezt.egyszer kaptam ajándékba ilyet de mivel nekem elég dús a hajam igy nemhasználtam de akinek adtam neki vékonyszálú haja van és neki is laposodik és elkezdte használni és nagyon bevált neki nemtom neked hogy sikerül.de ha ezse válik be az avonból lehet rendelni hajtőemelőt probáld ki aztis azis nagyon jo.

2012. aug. 3. 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:
A hajam a könyökömig ér. Köszönöm nektek:)
2012. aug. 3. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tupírozd fel de előtte vágasd le fokozatosra.
2012. aug. 3. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:
jó köszi
2012. aug. 5. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!