W_a3 kérdése:
S. O. S-Mit csináljak a hajammal?
Figyelt kérdés
Segítsetek!Mit csináljak a hajammal?
Nagyon sok van belőle és az alja göndör,de a teteje egyenes és kb.váll alá ér 3 centivel.
Amikor megszárítom oroszlánfrizurám lesz és nem szeretném kiegyenesíteni mert az rongálja a hajat.
Mit ajánltok?Hogyan viseljem?
2012. júl. 31. 20:07
2/7 A kérdező kommentje:
Ööö...Bocs,de nem szeretném leborotválni a fejemet xD
2012. júl. 31. 20:28
3/7 anonim válasza:
Hát, ha nem jó az oroszlánfrizura,és nem akarod kiegyenesíteni akkor sok minden nem maradt. Esetleg kösd fel.
4/7 anonim válasza:
ne szárítsd a hajad hajszárítóval...miután megmosod töröld meg , vizesen fésüld át és töröld meg újra és várd meg amíg magától megszárad! utána már csak a kezeddel igazgasd. nekem is hasonló hajam van, és én így szoktam elkerülni az oroszlánfrizurát...azért lesz olyan mert fésülöd szárítás közben. Egy próbát megér hátha neked is bejön, nekem bejött tudom kibontva hordani vasalás nélkül is és szép hullámos, nem oroszlános :))
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi,kipróbálom :)
2012. júl. 31. 20:56
6/7 anonim válasza:
Ha használsz hővédő spray-t akkor nyugodtan vasalhatod,nem rongálja!Én is vasalom meg használok hozzá ilyet és tök selymes lesz tőle a hajam.Én nagyon ajánlom neked :)) [link] erre gondoltam:D
7/7 anonim válasza:
Nekem a baloldali van meg és azt használom nagyon jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!