Van itt valaki aki volt bőrgyógyásznál a pattanásaival? Mit Írt fel az orvos? Valami ami 1 hét alatt jelentős változást mutat a bőrön? Nem tonik, szappa, víz
Nekem egy idös börgyógyász mondta, hogy naponta egyke meg 1 dkg élesztöt (nem a száritottat, nem tablettát, hanem a sütéshez használt frisset). Igen undorító íze van (nekem úgy volt még a legjobb, ha picit megsóztam), de már egy hét múlva szebb lett a böröm, és az egy hónapos kúra végére teljesen rendbejött. Ezt évente kétszer kell megismételni és azóta jóformán semmi bajom.
(Ja, és az élesztö után rövid idön belül nem jó gyümölcsöt enni, mert akkor borzasztóan felfújódsz...)
Én 2x voltam emiatt bőrgyógyásznál. Annyira nagyon nem volt vészes az arcom, csak az orromon szokott pattanásos lenni, de néha nagyon durván. Volt, hogy az egész orrom szinte 1 nagy pattanás volt. Először Duac gélt és sima mosakodókrémet írt fel, az bevált, pár nap után látszott a javulás. Ezeket használtam vagy egy évig, aztán abbahagytam és elkezdtek visszatérni a pattanások. Most tavasszal megint elmentem, kaptam ugyanazt a mosakodót, Zynerit ecsetelőt és Isotrexin gélt. Ezek is használtak. Most megint előjöttek pár napja az orromra a pattanások, mert már nem annyira szigorúan tartottam be az utasításokat és elkezdtem sima arclemosót és tonikot használni. Aztán kb. 2 napja használom a felírtakat, és már szinte rendbe jött teljesen.
Tudni kell, hogy ezek nem túl olcsók, mert mindegyik alkalommal kb. 3000 Ft volt, de nagyon megéri. Jobb, mint mindenfélét kipróbálni a drogériákból, amiktől nem javul vagy rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!