Zavar a melleim nagysága. (? )
15 éves vagyok, a melltartóméretem 80/C -D között, és rettenetesen zavar, amikor valaki nézi. Nincs egy kivágott, nagyon feszülős felsőm se, nem az a célom, hogy a mellemet bámulják az emberek. Az osztálytársaimnak pedig, hiába rettentően jól neveltek, beszélgetés közben mindig visszatér oda a tekintetük.
Egyszer különben azt olvastam valahol, hogy a nagymellű nőket általában kevésbé tartják intelligensnek, mint a kis emlővel megáldott társaikat...:S
nyugi van ilyen, bár 10-nőből 8 odaadná a fél karját, hogy olyan lehessen mint te, de ha ez van
de barátkozz meg vele, vagy törekedj minél kevesebb testzsírszázalékra és akkor megy le mellből is
Sajnos ehhez hozzá kell szoknod. :)
Abszolút átérzem a helyzetedet; én nagyon koraérett kislány voltam, már 12-13 évesen nagy melleim voltak, ami akkoriban (és még utána is) nagyon zavart, nem tudtam mit kezdeni a dologgal. 80/DD a méretem. Mostanra már megbarátkoztam az alakommal. Ne félj, egy idő után szerintem te is biztosan hozzájuk szoksz. :)
Engem eddig senki sem tartott butának a melleim miatt, szóval emiatt ne idegeskedj. :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!