Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan hozzam helyre a hajam?...

Hogyan hozzam helyre a hajam? Hajfestős kérdés.

Figyelt kérdés

Itt az én hajam története:

Az eredeti hajszínem világosbarna, ugyanilyen: [link]

Meguntam,így egy kimosható hajszínezővel befestettem : [link]

Miután ez kikopott újra befestettem,egy tartós hajfestékkel: [link]

Ez már lenőtt, kábé már 2 centis lenövés van a hajamon.Meguntam,így szeretnék sötétszőke lenni. Vettem Syoss Pronature sötétszőke hajfestéket : [link]

Kérdésem,hogy befogná-e,illetve milyen színű lenne?

2012. júl. 30. 20:07
 1/4 alice18 válasza:
Lehetseges hogy befogja, sot eleg nagy a valoszinusege. de ha biztosra akarsz menni menj el fodraszhoz :)
2012. júl. 30. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:
És a lenövés helyén nem máshogy fogná be? Vagy ugyanolyan lenne? 30 percet ír a festék. Hagyjam rajta több időre?
2012. júl. 31. 10:24
 3/4 alice18 válasza:
hagyad a festeket 40percig..amugy az a hejzet ha sotet a hajad s nagyon vilagosra fested akkor a lenoves mindug sotetebb lessz de ha nem olyan nagy a ket szin kozti arnyakat akkor egyforman befogja.
2012. aug. 10. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt én is játszottam egy időben, hogy mindig mást színt kentem a hajamra, igaz árnyalatban majdnem egyeztek, de valahogy mégse ugyanolyan szín volt a hajamon. Foltos lett de nagyon! Szerintem neked is az lesz, mert nekem is olyan színű az eredeti hajam, mint neked, de ott mindig más szín sikerült, és ahogy az előző festék kopott ki, ott is hol világosra, hol sötétre fogta be... Elég gané ez a hajfestés dolog..
2012. aug. 16. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!