Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudom a lesárgult...

Hogyan tudom a lesárgult szőkített hajat helyre állítani?

Figyelt kérdés
Legalább 15 éve szőkítem a hajamat, közel fél éve bármit csinálok, ronda sárga színe van. Legutóbb fodrász festette be, húsvéti csibe árnyalatú lett. Van valami ötletetek mit tehetek, vagy mi lehet az ok?
2012. ápr. 21. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Az oka az, hogy megváltozhatott a hajad minősége, a vége pedig eléggé kiszáradt, esetleg meg is égett picit.

A megoldás egyszerű, három lépés.

1. Frissítő vágás, lehet, hogy nem csak pár centi lesz a végéből.

2. Ne csak szőkítsd a hajad. Ha leszívattad (te vagy fodrász), akkor egy kíméletes színezővel adj neki szép, természetes szőke árnyalatot. Esetleg hajfestékkel, valamilyen 9,1-es színkódúval (világos hamvas szőke).

3. Használj hamvasító sampont, az elfedi a sárgaságot. Arra vigyázz, ha a hajad szivacsosra van marva, akkor a károsodott részeken könnyen belilul (ezeket kell levágatni, sürgősen).

A legjobb az lenne, ha egy árnyalattal sötétebb szőkét választanál. Azok szépen fednek, és nem sárgul be.

[link]

2012. ápr. 22. 09:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2012. ápr. 23. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!