Fiúk szőrös háttal :S mivel szálltok "harcba"?
Annyira elborzaszt h a vállamnál és lapockámnál erős de nem sűrű szőrszálak nőnek :S
borotválni magamnak nem igazán tudom, ez szinte mindenben akadályoz: nyílvánosan nem vetkőzőm félmeztelenre, izompólót sem veszek fel mert kilátszik.
Megkérni senkit sem tudok h segítsen... mihez kezdjek? kozmetikus? mennyiért vállal egy ilyet gyantázásra.?
hasonló cipöben járók válaszát is várnám! 19F
Azt olvastam: sziti száti xD (azt hittem hirtelen angol).
te voltál ezügyben kozmetikusnál? nem ciki?
Szia!
Én ugyan lány vagyok, de muszáj írnom. Ez a sziti száti nagyon nagy!! xD
Nem vagyok nagyon benne a témában, de ha elmész kozmetikushoz, és leszedi, NE hagyd, hogy kicsit is látszódjon, amikor nő, mert van egy ismerősöm, akinek tiszta "sörtés" a háta és undorító. :S
Sok sikert! :)
Köszi :) jaja, néha ha vmi fura szót látok, hajlamos vagyok angolnak nézni :D
volt ilyen h vki ékezet nélkül irta h imitál és egyböl ájmitôlnek olvastam XD
vissza a témához:
igen, de azt h oldjam meg? nem vagyok nagy gyantázós de nem kell pár mm h jól eltudják távolítani?
Nekem is van ilyen, de nem zavar.
Volt idő amikor gyantáztattam, de azt is csak azért mert gyúrás során ha guggoltam, a súlyzórúd húzta a szőrt.
Kb. havonta jártam ismerős kozmetikus csajhoz, kb. 10 perc volt közben dumálással az egész. A fájdalomküszöböm szerencsére elég magas ahhoz hogy tudjak közben dumálni vele, de mesélt olyat is hogy volt aki hasonló testtáj gyantázásakor üvöltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!