Az AVON-ban az intim lemosók mivel jobbak a sima tusfürdőnél? És a spray-k mire jók a lemosón felül?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 18:35
1/3 anonim válasza:
Bocsi, hogy nempont a kérdésedre adok választ, de olvasása közben eszembe jutott a nőgyógyászom tanácsa...
Azt mondta, hogy az a legrosszabb amivel csak mosakodhatok. Tele van vegyi anyagokkal, és netán ha még antibakteriális is, akkor megöli nemcsak a rossz hanem a jóindulatú baktériumokat is a hüvelyben, csiklón, ami kül. betegségeket okozhat pl: hüvelygomba...
Mondjuk én alacsony lúgtartalmú, bőrkímélő babaszappannal mosakodom...
Remélem azért tudtam segíteni :)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát segítettél, így tuti nem rendelek
2012. júl. 29. 19:32
3/3 anonim válasza:
nekem a nőgyógyász pont azt mondta h vegyek... én két éve használom és nem volt semmi bajom szerintem ha veszel egyet nem lesz semmibajod meglátod milyen nekem tetszik:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!