Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a leg jobb pattanas ellen?

Chrisy kérdése:

Mi a leg jobb pattanas ellen?

Figyelt kérdés
nem tudjatok mi a leg jobb patanasok ellen egy ideig nem voltak de most megint kezdodik es nem tudom meg alitani oket vagy a meleg is kivalthatja? ti mit hasznaltok? en azt is eszre vettem hogy a smink sem tesz jot a pattanasoknak.

2012. júl. 27. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Én AVON-os termékeket használok és sokkal szebb a bőröm mint volt.

Minden este: Avon Clearskin

[link]

Ezután bekenem az arcom ezzel a krémmel: avon purifying face cream

[link]

Ezt pedig hetente egyszer (maszk)avon naturals peel of mask

[link]

ha csúnyább a bőröm akkor napközben is használom azt amit az esti-hez írtam..

Ha pedig kinyomtam és gyulladt,fáj akkor floren krémet használok rá(aloevera kivonatút)..(amúgy ha ilyet nem találsz nekem bármilyen aloeverás krém jó volt a gyulladásos pattikra)

egyébként ha van otthon aloevera növényetek törj le egy picit a szárából és kenegesd vele

bocsi a szóismétlésekért :(

2012. júl. 28. 10:46
 2/6 A kérdező kommentje:
koszi az informaciot :)
2012. júl. 28. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
én minden este használok tonikot(avon 3in1-ben,de sajnos meg fog szűnni),hetente 2x kigőzölöm arcszaunával,arcszauna után kinyomkodom,utána jön a neutrogena mitesszer elleni pakolás hideg vízzel szoktam lemosni. és estére mindig felviszek egy leheletnyi floren kamillás arckrémet a tonik után,hogy ne szárítsa a bőrömet,és vitalizálja este(ezt reggel hideg vízzel szoktam lemosni)
2012. júl. 28. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok-sok idő.
2012. júl. 29. 10:16
 5/6 anonim válasza:

Faolaj szappan 2-3 nap alatt (nekem 1 nap alatt) látni lehet a változatosságot.VAGY a Stella TiniDERM ajánlatos a krémmel és a lemosóval. ;))

Ha házi praktikát szeretnél keverj össze élesztőt egy pár csepp tejjel és kend a problémás területre.Vagy egyél meg minden nap egy keveset (az majd leszárítja. És igen a napozás is sokat segít!!!

Vagy még a fogrémet tudnám ajánlani... rákened a bőrödre és 20 perc után lemosod. Igen a smink nem tesz jót... én is használtam,de KERÜLNI KELL A ZSÍROS SMINKET!

Remélem sikerül.:)

2012. júl. 29. 16:52
 6/6 A kérdező kommentje:
szerintetek a fogamzasgatlo tenleg hejre hozza a bort ti probaltatok?
2012. júl. 31. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!