Mi a leg jobb pattanas ellen?
Én AVON-os termékeket használok és sokkal szebb a bőröm mint volt.
Minden este: Avon Clearskin
Ezután bekenem az arcom ezzel a krémmel: avon purifying face cream
Ezt pedig hetente egyszer (maszk)avon naturals peel of mask
ha csúnyább a bőröm akkor napközben is használom azt amit az esti-hez írtam..
Ha pedig kinyomtam és gyulladt,fáj akkor floren krémet használok rá(aloevera kivonatút)..(amúgy ha ilyet nem találsz nekem bármilyen aloeverás krém jó volt a gyulladásos pattikra)
egyébként ha van otthon aloevera növényetek törj le egy picit a szárából és kenegesd vele
bocsi a szóismétlésekért :(
Faolaj szappan 2-3 nap alatt (nekem 1 nap alatt) látni lehet a változatosságot.VAGY a Stella TiniDERM ajánlatos a krémmel és a lemosóval. ;))
Ha házi praktikát szeretnél keverj össze élesztőt egy pár csepp tejjel és kend a problémás területre.Vagy egyél meg minden nap egy keveset (az majd leszárítja. És igen a napozás is sokat segít!!!
Vagy még a fogrémet tudnám ajánlani... rákened a bőrödre és 20 perc után lemosod. Igen a smink nem tesz jót... én is használtam,de KERÜLNI KELL A ZSÍROS SMINKET!
Remélem sikerül.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!