Az arclemosó hogyan segít a pattanások ellen, és miért jobb mint vízzel mosdani? (bővebben lenn)
Tizenéve közdöttem ragyákkal, ha ötven féle radírt, tonikot, habot, tejet, gélt, krémet nem használtam, akkor egyet se! Az utolsó csepp az volt, hogy elkezdtem csalánteát inni, merthogy az csökkenti a faggyútermelést. Csökkentette is, annyira, hogy csontra kiszáradt a bőröm ÉS fájdalmas gyulladt csomók lettek rajtam. Na akkor azt mondtam, hogy kész, betellt a pohár, és TISZTA CSAPVÍZEN kívül nem vagyok hajlandó semmi szart magamra kenni! Láss, csodát, pár hét alatt szinte teljesen kitisztult a bőröm, eltűnőben vannak a csúnya hegek, nincsenek fájdalmas gyulladt csomók!
Nekem ezek után meggyőződésem, hogy ezek a pattanásos bőrre való szerek csinálják a problémát, úgy, mint a zsíros hajra való sampon! Szerintem száraz bőrnél is így van! Minál többet használsz belőlük, a probléma annál erősebb lesz, ergó még több és több vegyszert veszel, ami megoldást ígér! Ez egy ördögi kör.
hát nekemis meggyűt velük a bajom. nekem száraz bőröm van inkább. vettem száraz/érzékeny bőrre való tisztítószereket, az eredmény azlett h totál zsíros lett a fejem és otromba nagy ragyák jöttek ki rajta. oké, akkor mondom vegyünk zsíros arcra valót. hát ettől meg mégzsírosabb lett. utolsó mentsvárként még kipróbéltam a normál arcra valót, de azsem volt jó, meg szárazon mégmindig szebb volt a bőröm, mint azok a kencék után. így annyiban maradtam h marad a csapvíz. na azóta szinte makulátlan a bőröm.
úgyhogy ezek nálamis leszerepeltek.
néha használok bőrradírt, ha kijön az orromon mitesszer, de csak az orromra. mert azt a sima víz nemtünteti el.
Kedves Második!
Ezek szerint nem csak én jártam így! A baj, hogy a kozmetikai cégek nem kárpótolnak minket a sok-sok év szenvedésért! :((( Én kb. 13 éves korom szenvedtem a pattanásos bőrrel, most, már 25 elmúltam, hogy besokalltam és azt mondtam, hogy forduljon fel az összes méregkeverő, én ugyan nem használok többet pattanás elleni kozmetikumot. Talán alsó tagoztos koromban volt ilyen tiszta az arcbőröm, mint most, hogy csak vízzel tisztítom. :)
Azért ez durva szerintem...
25/L
Kedves Kérdező!
Mit szólsz a tapasztalatainkhoz? :)
Ugye a napközben pórusokba belekerülő kosz, por és egyebek illetve az arc tisztántartása miatt kérdeztem. Nem is annyira a reggeli arctisztítás, mind inkább az esti, nap végi arcmosás miatt.
Namármost azért én kétlem, hogy a sima víz kitisztítja a pórusokat. Nyílván lehet szappant használni, csak az meg csontra leszárít.
Tehát sztem mindenképpen kell vmi. Persze én nem az OXY-ra, C&C-re gondoltam, nem is a Garnier-re, csak és kizárólag natúrkozmetikumokra. Sztem ezek mivel nem tartalmaznak semmi károsat ártani biztos nem ártanak...
Szóval ha pl. Alverde vagy más 100% növénytartalmú arclemosóról volna szó, mit javasolnátok? Jobban tisztábban lehet tartani velük a bőrt, mint sima vízzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!