Nektek ha legyantáztátok magatokat, kb mennyi idő mulva nőtt ki a szőr, és milyen időközönként gyantázzátok/gyantáztatjátok magatokat?
Figyelt kérdés
én kozmetikusnál voltam 2hete és már teljesen kinőtt vagy 1 centisre a szőröm,persze riktásabban gondolom még nemnőtt ki mind,de én azthittem a gyantától később bújik ki a szőr,ehhez képest már megint gyantáztatnom kéne,de nincs pénzem 2hetente kozmetikushoz járni.köszönöm a választ akik írnak.2012. júl. 27. 12:24
1/4 anonim válasza:
Amit nem tudott kiszedni,mert pici volt,az nőtt meg.Nem kell 2 hetente járni.Nekem 3-4 hét.
2/4 A kérdező kommentje:
akkor nem értem nekem miért nőtt már ki.én 2hete voltam és már most ujra mehetnék.
2012. júl. 28. 07:40
3/4 anonim válasza:
Van, akinek gyorsabban nő a szőre, van akinek lassabban.
Én, ha teljes simaságot akarnék, akkor 3-4 naponta kellene epiláljak.
Így is előfordul, hogy ezt teszem, de van, hogy csak egy héten egyszer epilálok. Attól függ.
Nekem sajnos elég gyorsan nő a szőröm és nem szívesen megyek ki az utcára, ha érzem, hogy van. Pedig lehet, hogy nem látszik, mert még pici, de engem úgy is zavar.
Szóval lehet, hogy te nálam is jobb helyzetben vagy:)
4/4 A kérdező kommentje:
hát sajnos nem:) én ha teljes simaságot akarnék naponta kellene epilálnom.és az a baj az meg beszakítja a szőrt,ugy 1-2nap mulva ujra kinől.és nekem rohadtul erős szőröm van és sűrű.:(
2012. aug. 6. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!